Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11621
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРомановський, Валерій Валентинович-
dc.contributor.authorRomanovsky, Valeriy-
dc.date.accessioned2024-06-06T06:29:57Z-
dc.date.available2024-06-06T06:29:57Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationРомановський В. В. Аналіз та удосконалення технології морозива в умовах Філії «Білоцерківський молочний комбінат» ТОВ «ТЕРРАФУД» Київської області: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник В. М. Надточій, доцент. — Біла Церква, 2023. — 70 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11621-
dc.descriptionIn the conditions of the milk processing enterprise of the Branch "Bilotserkivskyi milk plant" of LLC "TERRAFOOD", the technical and economic indicators of activity and the range of dairy products manufactured at the enterprise were studied and analyzed. The improvement of the assortment of dairy products, in particular low-calorie soft ice cream in accordance with the requirements of rational nutrition, by replacing the portion of fat in the ice cream recipe with whey protein concentrate (WPC) is substantiated. Inulin was added as a fat substitute, stabilizer and prebiotic ingredient, xylitol as a sugar substitute. Calculated economic efficiency of low-calorie soft ice cream production.uk_UA
dc.description.abstractВ умовах молокопереробного підприємства Філії «Білоцерківський молочний комбінат» ТОВ «ТЕРРАФУД» вивчені та проаналізовані техніко-економічні показники діяльності та асортимент молочних продуктів, що виготовляється на підприємстві. Обгрунтовано удосконалення асортименту молочних продуктів, зокрема мꞌякого морозива низькокалорійного відповідно до вимог раціонального харчування шляхом заміни у рецептурі морозива частки жиру на концентрат сироваткових білків (КСБ). Інулін додавали як замінник жиру, стабілізатора і пребіотичного інгредієнта., ксиліт – цукрозамінник. Розрахована економічна ефективність виробництва мꞌякого морозива низькокалорійного.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмꞌяке морозиво низькокалорійнеuk_UA
dc.subjectlow-calorie soft ice creamuk_UA
dc.subjectконцентрат сироваткових білків (КСБ)uk_UA
dc.subjectwhey protein concentrate (WPC)uk_UA
dc.subjectксилітuk_UA
dc.subjectxylitoluk_UA
dc.subjectінулінuk_UA
dc.subjectinulinuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології морозива в умовах Філії «Білоцерківський молочний комбінат» ТОВ «ТЕРРАФУД» Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of ice cream technology in the conditions of the Branch "Bilotserkivskii milk plant" TOV"TERRAFOOD" of the Kyiv regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc663.674uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Романовський Валерій Валентинович МАГ 23.pdf1,36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.