Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11621
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Романовський, Валерій Валентинович | - |
dc.contributor.author | Romanovsky, Valeriy | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-06T06:29:57Z | - |
dc.date.available | 2024-06-06T06:29:57Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Романовський В. В. Аналіз та удосконалення технології морозива в умовах Філії «Білоцерківський молочний комбінат» ТОВ «ТЕРРАФУД» Київської області: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник В. М. Надточій, доцент. — Біла Церква, 2023. — 70 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11621 | - |
dc.description | In the conditions of the milk processing enterprise of the Branch "Bilotserkivskyi milk plant" of LLC "TERRAFOOD", the technical and economic indicators of activity and the range of dairy products manufactured at the enterprise were studied and analyzed. The improvement of the assortment of dairy products, in particular low-calorie soft ice cream in accordance with the requirements of rational nutrition, by replacing the portion of fat in the ice cream recipe with whey protein concentrate (WPC) is substantiated. Inulin was added as a fat substitute, stabilizer and prebiotic ingredient, xylitol as a sugar substitute. Calculated economic efficiency of low-calorie soft ice cream production. | uk_UA |
dc.description.abstract | В умовах молокопереробного підприємства Філії «Білоцерківський молочний комбінат» ТОВ «ТЕРРАФУД» вивчені та проаналізовані техніко-економічні показники діяльності та асортимент молочних продуктів, що виготовляється на підприємстві. Обгрунтовано удосконалення асортименту молочних продуктів, зокрема мꞌякого морозива низькокалорійного відповідно до вимог раціонального харчування шляхом заміни у рецептурі морозива частки жиру на концентрат сироваткових білків (КСБ). Інулін додавали як замінник жиру, стабілізатора і пребіотичного інгредієнта., ксиліт – цукрозамінник. Розрахована економічна ефективність виробництва мꞌякого морозива низькокалорійного. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | мꞌяке морозиво низькокалорійне | uk_UA |
dc.subject | low-calorie soft ice cream | uk_UA |
dc.subject | концентрат сироваткових білків (КСБ) | uk_UA |
dc.subject | whey protein concentrate (WPC) | uk_UA |
dc.subject | ксиліт | uk_UA |
dc.subject | xylitol | uk_UA |
dc.subject | інулін | uk_UA |
dc.subject | inulin | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.title | Аналіз та удосконалення технології морозива в умовах Філії «Білоцерківський молочний комбінат» ТОВ «ТЕРРАФУД» Київської області | uk_UA |
dc.title.alternative | Analysis and improvement of ice cream technology in the conditions of the Branch "Bilotserkivskii milk plant" TOV"TERRAFOOD" of the Kyiv region | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.identifier.udc | 663.674 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Романовський Валерій Валентинович МАГ 23.pdf | 1,36 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.