Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11592
Назва: Аналіз та удосконалення технології фруктових консервів в умовах ПРАТ «Білоцерківський консервний завод» Київської області
Інші назви: Analysis and improvement of the technology of fruit preserves in the conditions of PRAT «Bilotserkivsky Cannery Zavod» of the Kyiv region
Автори: Павленко, Тетяна Олегівна
Pavlenko, Tatiana
Ключові слова: технологія плодоовочевих консервів;canned fruit and vegetable technology;сік морквяний;carrot juice;джем журавлиновий;cranberry jam;продуктовий розрахунок;product calculation;підбір технологічного обладнання;selection of technological equipment;схема технохімічного контролю;technochemical control scheme
Дата публікації: 2023
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Павленко Т. О. Аналіз та удосконалення технології фруктових консервів в умовах ПРАТ «Білоцерківський консервний завод» Київської області: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник В. М. Надточій, доцент. — Біла Церква, 2023. — 71 с.
Короткий огляд (реферат): В умовах переробного підприємства сільськогосподарської сировини ПРАТ «Білоцерківський консервний завод» вивчені та проаналізовані техніко-економічні показники діяльності та асортимент плодоовочевої консервної продукції, що виготовляється на підприємстві. На основі аналізу змінної потужності та графіку роботи підприємства, кількості закупленої сировини та існуючих технологій виробництва консервних виробів обгрунтовано виробництво консерви «Сік морквяний з м´якоттю та цукром» – 5000 кг за зміну, «Джем журавлиновий» – 3000 кг за зміну. Виходячи із продуктового розрахунку та рецептури запланованих консервних виробів зроблено підбір технологічного обладнання. Розроблена схема технохімічного контролю даних виробів та охарактеризовані основні пункти впровадження системи контролю НАССР для виробництва консерви «Сік морквяний з м´якоттю та цукром», «Джем журавлиновий». Розрахована економічна ефективність вдосконалення технології виробництва запроектованих плодоовочевих виробів.
Опис: In the conditions of the processing enterprise of agricultural raw materials PRAT «Bilotserkivskyi cannery Zavod» studied and analyzed the technical and economic indicators of activity and the range of fruit and vegetable canned products manufactured at the enterprise. Based on the analysis of the variable capacity and work schedule of the enterprise, the amount of purchased raw materials and existing technologies for the production of canned goods, the production of canned food «Carrot juice with pulp and sugar» – 5,000 kg per shift, «Cranberry jam» – 3,000 kg per shift is substantiated. Based on the product calculation and recipe of the planned canned goods, the selection of technological equipment was made. The scheme of technochemical control of these products was developed and the main points of implementation of the HACCP control system for the production of canned food «Carrot juice with pulp and sugar», «Cranberry jam» were characterized. The calculated economic efficiency of improving the production technology of the designed fruit and vegetable products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11592
УДК: 664.853
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Павленко Тетяна Олегівна МАГ 23.pdf676,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.