Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11568
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Степаненко, Микола Володимирович | - |
dc.contributor.author | Stepanenko, Mykola | - |
dc.contributor.author | Грабовський, Микола Борисович | - |
dc.contributor.author | Grabovskyi, Mykola | - |
dc.contributor.author | Качан, Леся Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Kachan, Lesya | - |
dc.contributor.author | Козак, Леонід Андрійович | - |
dc.contributor.author | Kozak, Leonid | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-31T08:34:32Z | - |
dc.date.available | 2024-05-31T08:34:32Z | - |
dc.date.issued | 2023-11-23 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11568 | - |
dc.description | Степаненко М.В., Грабовський М.Б., Качан Л.М., Козак Л.А. Вміст крохмалю в зерні кукурудзи залежно від способу сівби. Матеріали ХІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених «Актуальні проблеми агропромислового виробництва України: виклики і шляхи розвитку в умовах війни і повоєнної відбудови» (с. Оброшине, 23 листоп. 2023 р.). Львів-Оброшине, 2023. С. 114-115. | uk_UA |
dc.description.abstract | Встановлено, що вміст крохмалю змінювався залежно від генетичних особливостей гібриду кукурудзи. Так у ранньостиглого гібриду СИ Фотон Талісман (ФАО 200) він складав 68,2 %, середньораннього СИ (ФАО 260) –71,0 %,середньостиглого НК Термо (ФАО 330) – 70,1 % та середньопізнього СИ Зефір (ФАО 430) – 69,1 %. . Вміст крохмалю змінювався відповідно до кліматичних умов року. Так у 2021 році в середньому в досліджуваних гібридів він склав 69,9 %, а у 2022 році він зменшився і становив 69,3 %. It was established that the starch content varied depending on the genetic characteristics of the corn hybrid. Thus, it was 68.2% in the early-ripening hybrid SY Photon Talisman (FAO 200), 71.0% in the medium-early SY (FAO 260), 70.1% in the medium-ripening NK Thermo (FAO 330) and 70.1% in the medium-late SY Zephyr (FAO 430). - 69.1%. . The content of starch changed according to the climatic conditions of the year. Thus, in 2021, it was 69.9% on average in the studied hybrids, and in 2022 it decreased to 69.3%. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Інститут сільського господарства Карпатського регіону | uk_UA |
dc.subject | кукурудза | uk_UA |
dc.subject | corn | uk_UA |
dc.subject | гібриди кукурудзи | uk_UA |
dc.subject | corn hybrids | uk_UA |
dc.subject | спосіб сівби | uk_UA |
dc.subject | sowing method | uk_UA |
dc.subject | вміст крохмалю | uk_UA |
dc.subject | starch content | uk_UA |
dc.subject | кліматичні умови року | uk_UA |
dc.subject | climatic conditions of the year | uk_UA |
dc.title | Вміст крохмалю в зерні кукурудзи залежно від способу сівби | uk_UA |
dc.title.alternative | Starch content in corn grains depending on the method of sowing | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 633.15:631.527.5:519.86 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
тези Степаненко 23.pdf | 843,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.