Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11568
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтепаненко, Микола Володимирович-
dc.contributor.authorStepanenko, Mykola-
dc.contributor.authorГрабовський, Микола Борисович-
dc.contributor.authorGrabovskyi, Mykola-
dc.contributor.authorКачан, Леся Михайлівна-
dc.contributor.authorKachan, Lesya-
dc.contributor.authorКозак, Леонід Андрійович-
dc.contributor.authorKozak, Leonid-
dc.date.accessioned2024-05-31T08:34:32Z-
dc.date.available2024-05-31T08:34:32Z-
dc.date.issued2023-11-23-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11568-
dc.descriptionСтепаненко М.В., Грабовський М.Б., Качан Л.М., Козак Л.А. Вміст крохмалю в зерні кукурудзи залежно від способу сівби. Матеріали ХІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених «Актуальні проблеми агропромислового виробництва України: виклики і шляхи розвитку в умовах війни і повоєнної відбудови» (с. Оброшине, 23 листоп. 2023 р.). Львів-Оброшине, 2023. С. 114-115.uk_UA
dc.description.abstractВстановлено, що вміст крохмалю змінювався залежно від генетичних особливостей гібриду кукурудзи. Так у ранньостиглого гібриду СИ Фотон Талісман (ФАО 200) він складав 68,2 %, середньораннього СИ (ФАО 260) –71,0 %,середньостиглого НК Термо (ФАО 330) – 70,1 % та середньопізнього СИ Зефір (ФАО 430) – 69,1 %. . Вміст крохмалю змінювався відповідно до кліматичних умов року. Так у 2021 році в середньому в досліджуваних гібридів він склав 69,9 %, а у 2022 році він зменшився і становив 69,3 %. It was established that the starch content varied depending on the genetic characteristics of the corn hybrid. Thus, it was 68.2% in the early-ripening hybrid SY Photon Talisman (FAO 200), 71.0% in the medium-early SY (FAO 260), 70.1% in the medium-ripening NK Thermo (FAO 330) and 70.1% in the medium-late SY Zephyr (FAO 430). - 69.1%. . The content of starch changed according to the climatic conditions of the year. Thus, in 2021, it was 69.9% on average in the studied hybrids, and in 2022 it decreased to 69.3%.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнститут сільського господарства Карпатського регіонуuk_UA
dc.subjectкукурудзаuk_UA
dc.subjectcornuk_UA
dc.subjectгібриди кукурудзиuk_UA
dc.subjectcorn hybridsuk_UA
dc.subjectспосіб сівбиuk_UA
dc.subjectsowing methoduk_UA
dc.subjectвміст крохмалюuk_UA
dc.subjectstarch contentuk_UA
dc.subjectкліматичні умови рокуuk_UA
dc.subjectclimatic conditions of the yearuk_UA
dc.titleВміст крохмалю в зерні кукурудзи залежно від способу сівбиuk_UA
dc.title.alternativeStarch content in corn grains depending on the method of sowinguk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc633.15:631.527.5:519.86uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тези Степаненко 23.pdf843,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.