Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11551
Назва: Аналіз та удосконалення технології виробництва фруктових цукерок в умовах ПРАТ «Гощанського заводу продтоварів» Рівненської області
Інші назви: Analysis and improvement of the production technology of fruit candies in the conditions of PRJSC "Goshchansky zavod prodtovarov" of the Rivne region
Автори: Іщенко, Катерина Миколаївна
Ishchenko, Kateryna
Ключові слова: цукерки;candies;шоколад;chocolate;цукати;candied fruit;ДСТУ;DSTU;глазур;glaze;айва;quince;фрукти в шоколаді;fruit in chocolate
Дата публікації: 2023
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Іщенко К. М. Аналіз та удосконалення технології виробництва фруктових цукерок в умовах ПРАТ «Гощанського заводу продтоварів» Рівненської області: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник Н. В. Недашківська, доцент. — Біла Церква, 2023. — 52 с.
Короткий огляд (реферат): В роботі проаналізовано та детально розглянуто характеристику ПРАТ «Гощанського заводу продтоварів»; технологічні схеми виробництва та технологію виробництва цукерок «Фрукти в шоколаді»; зроблений розрахунок сировини для виготовлення цукерок «Фрукти в шоколаді» ; також підібрано обладнання для ефективної роботи цеху; проведений аналіз контролю сировини для виготовлення цукерок та запропоновано шляхи покращення технології цукерок. Використання цукатів з айви в технології виробництва цукерок «Айва в шоколаді» підвищують продуктивність підприємства ПРАТ «Гощанського заводу продтоварів», значно підвищуються економічні показники, що збільшує прибуток.
Опис: The work analyzed and considered in detail the characteristics of the PRJSC "Goshchansky Food Plant"; technological schemes of production and production technology of "Fruits in Chocolate" candies; the calculation of raw materials for the production of "Fruits in chocolate" candies was made; equipment is also selected for the efficient operation of the workshop; an analysis of the control of raw materials for the production of candies was carried out and ways of improving the technology of candies were proposed. The use of candied quinces in the production technology of "Quince in chocolate" candies increases the productivity of the Goshchanskyi Zavod Prodtovarov PJSC enterprise, significantly increases economic indicators, which increases profits.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11551
УДК: 664.144
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Іщенко Катерина Миколаївна МАГ 23.pdf575,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.