Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11551
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іщенко, Катерина Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Ishchenko, Kateryna | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-30T11:34:04Z | - |
dc.date.available | 2024-05-30T11:34:04Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Іщенко К. М. Аналіз та удосконалення технології виробництва фруктових цукерок в умовах ПРАТ «Гощанського заводу продтоварів» Рівненської області: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник Н. В. Недашківська, доцент. — Біла Церква, 2023. — 52 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11551 | - |
dc.description | The work analyzed and considered in detail the characteristics of the PRJSC "Goshchansky Food Plant"; technological schemes of production and production technology of "Fruits in Chocolate" candies; the calculation of raw materials for the production of "Fruits in chocolate" candies was made; equipment is also selected for the efficient operation of the workshop; an analysis of the control of raw materials for the production of candies was carried out and ways of improving the technology of candies were proposed. The use of candied quinces in the production technology of "Quince in chocolate" candies increases the productivity of the Goshchanskyi Zavod Prodtovarov PJSC enterprise, significantly increases economic indicators, which increases profits. | uk_UA |
dc.description.abstract | В роботі проаналізовано та детально розглянуто характеристику ПРАТ «Гощанського заводу продтоварів»; технологічні схеми виробництва та технологію виробництва цукерок «Фрукти в шоколаді»; зроблений розрахунок сировини для виготовлення цукерок «Фрукти в шоколаді» ; також підібрано обладнання для ефективної роботи цеху; проведений аналіз контролю сировини для виготовлення цукерок та запропоновано шляхи покращення технології цукерок. Використання цукатів з айви в технології виробництва цукерок «Айва в шоколаді» підвищують продуктивність підприємства ПРАТ «Гощанського заводу продтоварів», значно підвищуються економічні показники, що збільшує прибуток. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | цукерки | uk_UA |
dc.subject | candies | uk_UA |
dc.subject | шоколад | uk_UA |
dc.subject | chocolate | uk_UA |
dc.subject | цукати | uk_UA |
dc.subject | candied fruit | uk_UA |
dc.subject | ДСТУ | uk_UA |
dc.subject | DSTU | uk_UA |
dc.subject | глазур | uk_UA |
dc.subject | glaze | uk_UA |
dc.subject | айва | uk_UA |
dc.subject | quince | uk_UA |
dc.subject | фрукти в шоколаді | uk_UA |
dc.subject | fruit in chocolate | uk_UA |
dc.title | Аналіз та удосконалення технології виробництва фруктових цукерок в умовах ПРАТ «Гощанського заводу продтоварів» Рівненської області | uk_UA |
dc.title.alternative | Analysis and improvement of the production technology of fruit candies in the conditions of PRJSC "Goshchansky zavod prodtovarov" of the Rivne region | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664.144 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Іщенко Катерина Миколаївна МАГ 23.pdf | 575,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.