Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11535
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄмел´янов, Василь Олександрович-
dc.contributor.authorYemelyanov, Vasyl-
dc.date.accessioned2024-05-28T11:35:57Z-
dc.date.available2024-05-28T11:35:57Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЄмел´янов В. О. Аналіз та удосконалення технології виробництва спредів в умовах ДП «Ружин-молоко» Житомирської області: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник Н. В. Недашківська, доцент. — Біла Церква, 2023. — 44 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11535-
dc.descriptionThe work analyzed and considered in detail the characteristics of Ruzhyn-moloko SE; production flow charts and spread production technology; the calculation of raw materials for the production of the spread was made; equipment is also selected for the efficient operation of the workshop; an analysis of the control of raw materials for the manufacture of the spread was carried out and ways of improving the spread technology were proposed. The conducted economic calculations show that the most profitable is the production of the proposed sperud, the recipe of which is a composition consisting of 70% palm and 30% rapeseed oils, which are distinguished by a balanced fatty acid composition (NFA - 36.7%, MUFA - 47.9% and PUFA - 15.3%), hardness - 95 g/cm and melting point - 28 C.uk_UA
dc.description.abstractВ роботі проаналізовано та детально розглянуто характеристику ДП «Ружин-молоко»; технологічні схеми виробництва та технологію виробництва спреду; зроблений розрахунок сировини для виготовлення спреду; також підібрано обладнання для ефективної роботи цеху; проведений аналіз контролю сировини для виготовлення спреду та запропоновано шляхи покращення технології спреду. Проведені економічні розрахунки показують, що найбільш рентабельним є виробництво запропонованого спреду в рецептурі якого є композиція яка складається із 70% пальмової і 30% ріпакової олій, які відрізняються збалансованим жирнокислотним складом (НЖК – 36,7 %, МНЖК – 47,9 % і ПНЖК – 15,3 %), твердістю - 95 г/см і температурою плавлення - 28 С.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectспредuk_UA
dc.subjectspreaduk_UA
dc.subjectпальмова оліяuk_UA
dc.subjectpalm oiluk_UA
dc.subjectріпакова оліяuk_UA
dc.subjectrapeseed oiluk_UA
dc.subjectемульгаторuk_UA
dc.subjectemulsifieruk_UA
dc.subjectДП "Ружин-молоко"uk_UA
dc.subjectRuzhyn-moloko State Enterpriseuk_UA
dc.subjectДСТУuk_UA
dc.subjectDSTUuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології виробництва спредів в умовах ДП «Ружин-молоко» Житомирської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of technology for the production of spreads in the conditions of State Enterprise "Ruzhyn-Moloko" of Zhytomyr regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.255uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ємел'янов Василь Олександрович МАГ 23.pdf936,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.