Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11535
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ємел´янов, Василь Олександрович | - |
dc.contributor.author | Yemelyanov, Vasyl | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-28T11:35:57Z | - |
dc.date.available | 2024-05-28T11:35:57Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Ємел´янов В. О. Аналіз та удосконалення технології виробництва спредів в умовах ДП «Ружин-молоко» Житомирської області: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник Н. В. Недашківська, доцент. — Біла Церква, 2023. — 44 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11535 | - |
dc.description | The work analyzed and considered in detail the characteristics of Ruzhyn-moloko SE; production flow charts and spread production technology; the calculation of raw materials for the production of the spread was made; equipment is also selected for the efficient operation of the workshop; an analysis of the control of raw materials for the manufacture of the spread was carried out and ways of improving the spread technology were proposed. The conducted economic calculations show that the most profitable is the production of the proposed sperud, the recipe of which is a composition consisting of 70% palm and 30% rapeseed oils, which are distinguished by a balanced fatty acid composition (NFA - 36.7%, MUFA - 47.9% and PUFA - 15.3%), hardness - 95 g/cm and melting point - 28 C. | uk_UA |
dc.description.abstract | В роботі проаналізовано та детально розглянуто характеристику ДП «Ружин-молоко»; технологічні схеми виробництва та технологію виробництва спреду; зроблений розрахунок сировини для виготовлення спреду; також підібрано обладнання для ефективної роботи цеху; проведений аналіз контролю сировини для виготовлення спреду та запропоновано шляхи покращення технології спреду. Проведені економічні розрахунки показують, що найбільш рентабельним є виробництво запропонованого спреду в рецептурі якого є композиція яка складається із 70% пальмової і 30% ріпакової олій, які відрізняються збалансованим жирнокислотним складом (НЖК – 36,7 %, МНЖК – 47,9 % і ПНЖК – 15,3 %), твердістю - 95 г/см і температурою плавлення - 28 С. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | спред | uk_UA |
dc.subject | spread | uk_UA |
dc.subject | пальмова олія | uk_UA |
dc.subject | palm oil | uk_UA |
dc.subject | ріпакова олія | uk_UA |
dc.subject | rapeseed oil | uk_UA |
dc.subject | емульгатор | uk_UA |
dc.subject | emulsifier | uk_UA |
dc.subject | ДП "Ружин-молоко" | uk_UA |
dc.subject | Ruzhyn-moloko State Enterprise | uk_UA |
dc.subject | ДСТУ | uk_UA |
dc.subject | DSTU | uk_UA |
dc.title | Аналіз та удосконалення технології виробництва спредів в умовах ДП «Ружин-молоко» Житомирської області | uk_UA |
dc.title.alternative | Analysis and improvement of technology for the production of spreads in the conditions of State Enterprise "Ruzhyn-Moloko" of Zhytomyr region | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.255 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ємел'янов Василь Олександрович МАГ 23.pdf | 936,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.