Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11531
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДюба, Анна Валеріївна-
dc.contributor.authorDyuba, Anna-
dc.date.accessioned2024-05-28T11:14:55Z-
dc.date.available2024-05-28T11:14:55Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДюба А. В. Аналіз та удосконалення технології молока в умовах ТОВ «ЛВК-Мілк» Київської області: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник А. Д. Цебро, доцент. — Біла Церква, 2023. — 55 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11531-
dc.descriptionThe paper analyzes the current state and features of milk processing technology in the conditions of "LVK-Milk", provides the composition, main requirements for the quality of raw materials, features of technochemical and microbiological control, substantiates the verification of protein milk technology, and analyzes the necessary equipment. The process of managing the safety and quality of protein milk was studied. It was concluded that thanks to the improvement of the technology, due to the addition of a normalized mixture of dry milk to the composition, it is possible to obtain a ready-made product with a functional purpose, namely protein milk.uk_UA
dc.description.abstractУ роботі проаналізовано сучасний стан та особливості технології переробки молока в умовах ТОВ «ЛВК-Мілк», наведено склад, основні вимоги до якості сировини, особливості технохімічного та мікробіологічного контролю, проведено обґрунтування удосконалення технології виробництва білкового молока, проведено аналіз необхідного обладнання. Досліджено процес управління безпечністю та якістю молока білкового. Зроблено висновок, що завдяки удосконаленню технології, за рахунок додавання до складу нормалізованої суміші сухого молока, можливо отримати готовий продукт функціонального призначення, а саме молоко білкове.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectтехнологія виробництваuk_UA
dc.subjectproduction technologyuk_UA
dc.subjectмолочна продукціяuk_UA
dc.subjectdairy productsuk_UA
dc.subjectмолоко білковеuk_UA
dc.subjectmilk proteinuk_UA
dc.subjectтехнологічне обладнанняuk_UA
dc.subjecttechnological equipmentuk_UA
dc.subjectтехнохімічний контрольuk_UA
dc.subjecttechnochemical controluk_UA
dc.subjectпродукти спеціального призначенняuk_UA
dc.subjectspecial purpose productsuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології молока в умовах ТОВ «ЛВК-Мілк» Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of milk technology in the conditions of «LVK-Milk» of the Kyiv region.uk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.12uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дюба Анна Валеріївна МАГ 23.pdf518,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.