Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11531
Title: Аналіз та удосконалення технології молока в умовах ТОВ «ЛВК-Мілк» Київської області
Other Titles: Analysis and improvement of milk technology in the conditions of «LVK-Milk» of the Kyiv region.
Authors: Дюба, Анна Валеріївна
Dyuba, Anna
Keywords: технологія виробництва;production technology;молочна продукція;dairy products;молоко білкове;milk protein;технологічне обладнання;technological equipment;технохімічний контроль;technochemical control;продукти спеціального призначення;special purpose products
Issue Date: 2023
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Дюба А. В. Аналіз та удосконалення технології молока в умовах ТОВ «ЛВК-Мілк» Київської області: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник А. Д. Цебро, доцент. — Біла Церква, 2023. — 55 с.
Abstract: У роботі проаналізовано сучасний стан та особливості технології переробки молока в умовах ТОВ «ЛВК-Мілк», наведено склад, основні вимоги до якості сировини, особливості технохімічного та мікробіологічного контролю, проведено обґрунтування удосконалення технології виробництва білкового молока, проведено аналіз необхідного обладнання. Досліджено процес управління безпечністю та якістю молока білкового. Зроблено висновок, що завдяки удосконаленню технології, за рахунок додавання до складу нормалізованої суміші сухого молока, можливо отримати готовий продукт функціонального призначення, а саме молоко білкове.
Description: The paper analyzes the current state and features of milk processing technology in the conditions of "LVK-Milk", provides the composition, main requirements for the quality of raw materials, features of technochemical and microbiological control, substantiates the verification of protein milk technology, and analyzes the necessary equipment. The process of managing the safety and quality of protein milk was studied. It was concluded that thanks to the improvement of the technology, due to the addition of a normalized mixture of dry milk to the composition, it is possible to obtain a ready-made product with a functional purpose, namely protein milk.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11531
metadata.dc.identifier.udc: 637.12
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дюба Анна Валеріївна МАГ 23.pdf518,58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.