Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11413
Назва: Методичні вказівки та завдання для контрольних робіт з неорганічної та аналітичної хімії
Інші назви: Methodical instructions and tasks for control works in inorganic and analytical chemistry
Автори: Миколюк, Iван Гаврилович
Качан, Світлана Володимирівна
Філіпова, Лариса Миколаївна
Mykoliuk, Ivan
Kachan, Svitlana
Filipova, Larysa
Ключові слова: закони хімії;laws of chemistry;комплексні сполуки;complex compounds;хімічні перетворення;chemical transformations;окиснювально-відновні реакції;redox reactions;розчини;solutions
Дата публікації: 2003
Видавництво: Бiлоцеркiвський державний аграрний унiверситет
Бібліографічний опис: Миколюк I.Г., Качан С.В., Філіпова Л.М. Методичні вказівки та завдання для контрольних робіт з неорганічної та аналітичної хімії для студентів-заочників агрономічного факультету. Біла Церква : БДАУ, 2003. 38 с.
Короткий огляд (реферат): Methodical guidelines for studying disciplines "Inorganic chemistry" and "Analytical chemistry" In the instructions, there are questions for self-examination with of individual topics and recommended literature and tasks that highlight important issues for a specific topic. This knowledge is necessary to prepare for the laboratory-examination session and pass the exam.
Опис: Методичні вказівки для вивчення дисциплін “Неорганічна хімія” та “Аналітична хімія” У вказівках наведені питання для самоперевірки з окремих тем та рекомендована література та завдання, у яких висвітлені важливі питання до конкретної теми. Ці знання необхідні для підготовки до лабораторно-екзаменаційної сесії та здачі іспиту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11413
УДК: 546:543 (07)
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.