Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11303
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКепко, Олег Ігорович-
dc.contributor.authorKepko, Oleg-
dc.date.accessioned2024-04-30T09:21:52Z-
dc.date.available2024-04-30T09:21:52Z-
dc.date.issued2001-01-
dc.identifier.citationКепко О.І. Вирощування гливи / О.І. Кепко. // Пропозиція. – 2001. – №1. – С. 50-51.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11303-
dc.description.abstractОзнайомлення читача з видами, харчовою цінністю та описано технологічний процес вирощування гливи. \ It introduces the reader to the types of oyster mushrooms, their nutritional value, and describes the technological process of growing them.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЖурнал "Пропозиція"uk_UA
dc.subjectгрибиuk_UA
dc.subjectгливаuk_UA
dc.subjectmushroomsuk_UA
dc.subjectoysteruk_UA
dc.titleВирощування гливиuk_UA
dc.title.alternativeGrowing oyster mushroomsuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
content.pdf1,53 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.