Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11224
Назва: Формування маси рослин буряків цукрових у початковий період вегетації під впливом фунгіцидного захисту
Інші назви: Mass formation of sugar beet plants in the initial growing season under the influence of fungicide protection
Автори: Грабовський, Микола Борисович
Grabovskyi, Mykola
Потапов, Арсеній
Potapov, Arsenii
Ключові слова: буряк цукровий;фунгіциди;гібрид;маса рослин;листки;sugar beet;fungicides;hybrid;mass of plant;leaves
Дата публікації: 30-бер-2023
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): Наведено результати вивчення формування маси 100 рослин у гібридів буряку цукрового у фазу 2 справжніх листків під впливом фунгіцидного захисту. Встановлено, що найвищі показники маси 100 рослин буряків цукрових отримано при застосуванні фунгіцидів за схемою Церкоштеф, к. с. (0,5 л/га) + Штефстробін к.с. (0,6 л/га) + Штільвет (0,1 л/га)./The results of the study of mass formation of 100 plants of sugar beet hybrids are given phase 2 of true leaves under the influence of fungicidal protection. It is established that the highest indicators the mass of 100 sugar beet plants was obtained by applying fungicides according to the scheme of Tserkoshtef, k. s. (0.5 l/ha) + Stefstrobin k.s. (0.6 l/ha) + Stilvet (0.1 l/ha).
Опис: Потапов А. В., Грабовський М. Б. Формування маси рослин буряків цукрових у початковий період вегетації під впливом фунгіцидного захисту. Матеріали ІV міжнародної науково-практичної конференції «Аграрна освіта і наука: досягнення та перспективи розвитку», Біла Церква, 30 березня 2023 р., С. 200–201.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11224
УДК: 635.11:631.81.095.337:631.559
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ФОРМУВАННЯ МАСИ РОСЛИН БУРЯКІВ ЦУКРОВИХ У ПОЧАТКОВИЙ.pdf440,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.