Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11222
Назва: Перспективи вирощування сої за органічного виробництва
Інші назви: Prospects for growing soybeans under organic production
Автори: Грабовський, Микола Борисович
Grabovskyi, Mykola
Німенко, Сергій Сергійович
Nimenko, Serhii
Дата публікації: 31-жов-2019
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): Наведено теоретичне узагальнення вирощування сої за органічної системи землеробства. Основними складовими технології вирощування сої є: сортовий асортимент, система удобрення, система захисту від шкідливих організмів. Визначено доцільність застосування агротехнічних заходів контролювання чисельності бур’янів у технології вирощування сої за органічної системи землеробства та обґрунтовано необхідність їх впровадження у виробництво./A theoretical generalization of soybean cultivation under the organic farming system is given. The main components of soybean cultivation technology are: varietal assortment, fertilization system, system protection against harmful organisms. The expediency of applying agrotechnical measures was determined controlling the number of weeds in the technology of growing soybeans under the organic farming system and the necessity of their introduction into production is substantiated.
Опис: Грабовський М.Б., Німенко С.С. Перспективи вирощування сої за органічного виробництва. Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту». Інноваційні технології в агрономії, агрохімії та екології. Землеустрій та кадастри у сучасних умовах: проблеми та вирішення. 31 жовтня 2019 року. Біла Церква. С. 8-10.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11222
УДК: 631.147; 631.547; 633.853.52
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ПЕРСПЕКТИВИ ВИРОЩУВАННЯ СОЇ ЗА ОРГАНІЧНОГО ВИРОБНИЦТВА.pdf460,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.