Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10909
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПанченко, Тарас Валентинович-
dc.contributor.authorPanchenko, Taras-
dc.contributor.authorБуренко, Галина Тарасівна-
dc.contributor.authorBurenko, Galina-
dc.date.accessioned2024-04-09T11:48:32Z-
dc.date.available2024-04-09T11:48:32Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationПанченко Т.В. Якість зерна сортів та сортосумішей озимої пшениці залежно від умов мінерального живлення / Т.В. Панченко, Г.Т. Буренко // Агробіологія: Збірник наукових праць. – Біла Церква, 2009. - Вип. 1 (64). – С. 122-125.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10909-
dc.descriptionThe conducted studies confirm that the quality of grain can be significantly improved by creating scientifically based varieties of winter wheat. The obtained data indicate the expediency of purposeful selection of winter wheat varieties for the creation of varietal mixtures.uk_UA
dc.description.abstractПроведені дослідження підтверджують, що при створенні науково обґрунтованих сортосумішей озимої пшениці мо-жна значно покращити якість зерна. Отримані дані вказують на доцільність цілеспрямованого добору сортів озимої пше-ниці для створення сортосумішей.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВипуск 1 (64);-
dc.subjectпшениця озима, сорт, сортосуміш, клейковинаuk_UA
dc.subjectwinter wheat, variety, variety mixture, glutenuk_UA
dc.titleЯкість зерна сортів та сортосумішей озимої пшениці залежно від умов мінерального живлення.uk_UA
dc.title.alternativeGrain quality of varieties and varieties of winter wheat depending on the conditions of mineral nutrition.uk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc633.11“324”:631.526.32uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВІСНИК 1( 64).pdf5,8 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.