Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10681
Назва: Формування урожайності гороху залежно від інокуляції насіння за технології органічного виробництва
Інші назви: Formation of pea productivity depending on seed inoculation using organic production technologies
Автори: Шаравара, Марія Миколаївна
Sharavara, Mariya
Козак, Леонід Андрійович
Kozak, Leonid
Ключові слова: горох;pea;урожайність;yield;структура врожаю;crop structure;азотфіксуючі бульбочки;nitrogen-fixing nodules;ріст і розвиток гороху;growth and development of peas
Дата публікації: 19-кві-2018
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Короткий огляд (реферат): Досліджено формування урожайності гороху залежно від інокуляції насіння Ризобофітом за технології органічного виробництва. Вивчали вплив Ризобофіту на тривалість вегетаційного періоду, густоту стояння рослин, збереження рослин гороху на час вегетації, середньодобовий приріст гороху, кількість азотфіксуючих бульбочок, кількість бобів на рослині і рівень урожайності. The formation of pea yield depending on the inoculation of seeds with Rhizobophyte using organic production technologies was investigated. The effect of Rhizobophyte on the duration of the growing season, the density of plant stands, the preservation of pea plants during the growing season, the average daily growth of peas, the number of nitrogen-fixing nodules, the number of beans per plant and the level of productivity were studied.
Опис: Шаравара М.М., Козак Л.А. Формування урожайності гороху залежно від інокуляції насіння за технології органічного виробництва. В «Новітні технології в рослинництві. Лісове і садово-паркове господарство. Геодезія, картографія та землеустрій»: тези доповідей державної студентської науково-практичної конференції, 19 квітня 2018 року. – Біла Церква, 2018. – С. 35-36.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10681
УДК: УДК 378. 147:725.94
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf458,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.