Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10565
Назва: The quality of sugar beet seeds and the ways of its increase
Інші назви: Якість насіння цукрових буряків та шляхи її підвищення
Автори: Doronin, Volodymyr
Byelyk, Yaroslav
Polischuk, Valentyn
Karpuk, Lesia
Доронін, Володимир Аркадійович
Бєлік, Ярослав Валерійович
Поліщук, Валентин Васильович
Карпук, Леся Михайлівна
Ключові слова: seeds;sugar beets;minting;additional pollination;seed stimulation;germination;yield;насіння;буряки цукрові;калібровка;додаткове запилення;стимуляція насіння;проростання;урожайність
Дата публікації: 2015
Видавництво: Apple Academic Press
Короткий огляд (реферат): The directed regulation of flowering processes and flower formation of seed plants of mating components has a positive effect on the processes of growth and development and, especially, on the synchronization of flowering and the degree of tying seed and consequently its yield and quality. The yield of seed and its quality are significantly increased compared with the control (without minting) as a CMS component of the O-type. Спрямоване регулювання процесів цвітіння та утворення квіток насінників спаровуваних компонентів позитивно впливає на процеси росту та розвитку і, особливо, на синхронізацію цвітіння та ступінь зав’язування насіння, а отже, його врожайність та якість. Вихід насіння та його якість суттєво підвищуються порівняно з контролем (без карбування) як компонент КМС О-типу.
Опис: Volodymyr Ar. Doronin, Yaroslav V. Byelyk, Valentin V. Polishchuk, and Lesya M. Karpuk. The quality of sugar beet seed and the ways of its increase. Ecological consequences of increasing crop productivity: plant breeding and biotic diversity. Саnada, 2014. P 175-190.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10565
ISBN: 978-1-77188-012-1
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Karpuk_etc..pdf5,32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.