Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10424
Назва: | Параметри схожості, густоти та виживання сорго зернового залежно від елементів технології вирощування |
Інші назви: | Parameters of germination, density and survival of grain sorghum depending on elements of cultivation technology |
Автори: | Карпук, Леся Михайлівна Тітаренко, Оксана Станіславівна Тітаренко, Віктор Анатолійович Петракова, Олена Олександрівна Федорченко, Микола Миколайович Федорченко, Ярослава Олегівна Karpuk, Lesia Titarenko, Oksana Titarenko, Viktor Petrakova, Olena Fedorchenko, Mykola Fedorchenko, Yaroslava |
Ключові слова: | лабораторна схожість;польова схожість;густота рослин;виживання рослин;laboratory germination;field germination;plant densit;plant survival |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено зміну параметрів схожості, густоти та виживання сорго зернового залежно від елементів технології вирощування культури в умовах нестійкого зволоження Лісостепу Правобережного. Changes in parameters of germination, density and survival of grain sorghum depending on the elements were studied crop cultivation technologies in conditions of unstable moisture in the Pravoberezhny Forest-Steppe. |
Опис: | Карпук Л.М., Тітаренко О.С., Тітаренко В.А., Петракова О.О., Федорченко М.М., Федорченко Я.О. Параметри схожості, густоти та виживання сорго зернового залежно від елементів технології вирощування. Інноваційні технології в агрономії, землеустрої, електроенергетиці, лісовому та садово-парковому господарстві»: (17 листопада 2022 року). Білоцерківський НАУ. 27-28 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10424 |
УДК: | 663.63:631.5/9 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Карпук та ін..pdf | 1,08 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.