Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10384
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗаїка, Наталія Валеріївна-
dc.contributor.authorКарпук, Леся Михайлівна-
dc.contributor.authorZaika, Nataliia-
dc.contributor.authorKarpuk, Lesia-
dc.date.accessioned2024-03-12T07:15:21Z-
dc.date.available2024-03-12T07:15:21Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10384-
dc.descriptionЗаїка Н.В., Карпук Л.М. Формування якості зерна спельти (Tríticum spélta l.) за внесення гуматів й регуляторів росту рослин. Матеріали міжнародної науково-практичної конференції магістрантів і молодих вчених «НАУКОВІ ПОШУКИ МОЛОДІ У ХХІ СТОЛІТТІ» Інноваційні технології в агрономії, землеустрої та садово-парковому господарстві: (26 жовтня 2023 року). Білоцерківський НАУ. С. 23-25.uk_UA
dc.description.abstractВиявлено вплив елементів технології вирощування сортів спельти на формування якості зерна в умовах нестійкого зволоження Лісостепу України. The influence of the elements of the technology of growing spelta cultivars on the formation of grain quality in the conditions of unstable moisture in the forest-steppe of Ukraine was revealed.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectгуматиuk_UA
dc.subjectрегулятор росту рослинuk_UA
dc.subjectякість зернаuk_UA
dc.subjectcultivaruk_UA
dc.subjecthumatesuk_UA
dc.subjectplant growth regulatoruk_UA
dc.subjectgrain qualityuk_UA
dc.titleФормування якості зерна спельти (Tríticum spélta L.) за внесення гуматів й регуляторів росту рослинuk_UA
dc.title.alternativeFormation of spelta (Tríticum spélta L.) grain quality with the addition of humatics and plant growth regulatorsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc633.111.5:631.547uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zaika_Karpuk (2).pdf1,21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.