Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10077
Назва: Продуктивність нуту за органічного землеробства в умовах дослідного поля БНАУ
Інші назви: Productivity of chickpea under organic farming in the conditions of the experimental field of the BNAU
Автори: Примак, Іван Дмитрович
Prymak, Ivan
Карпук, Леся Михайлівна
Karpuk, Lesia
Хахула, Валерій Семенович
Khakhula, Valerii
Єзерковська, Людмила Вікторівна
Ezerkovsyka, Lydmula
Караульна, Віталіна Миколаївна
Karaulna, Vitalina
Павліченко, Андрій Андрійович
Pavlichenko, Andriy
Філіпова, Лариса Миколаївна
Filipova, Larysa
Ключові слова: органічна продукція;organic products;нут;chickpeas;органічне виробництво;organic production
Дата публікації: 2022
Видавництво: Поліський національний університет
Бібліографічний опис: Продуктивність нуту за органічного землеробства в умовах дослідного поля БНАУ / І. Д. Примак, Л.М. Карпук, В.С. Хахула та ін. // Інноваційні технології у рослинництві: проблеми та їх вирішення : матеріали III Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 100-річчю від дня заснування агрономічного факультету (2–3 червня 2022 р.). Житомир : Поліський нац. університет. 2022.С. 147-149.
Короткий огляд (реферат): Наразі в усьому світі органічна продукція користується підвищеним попитом, а кількість її виробників та сільськогосподарських угідь, зайнятих під її виробництвом, щорічно зростають. Метою наших досліджень було вивчення біопрепаратів на продуктивність нуту за органічної технології вирощування у порівнянні з інтенсивною технологією.
Опис: Currently, organic products are in high demand all over the world, and the number of producers and agricultural land used for their production is growing every year. The purpose of our research was to study biopreparations for the productivity of chickpeas under organic cultivation technology in comparison with intensive technology.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10077
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
produktyvnist_nutu.pdf795,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.