Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 41-42 зі 42.
назад
1
...
2
3
4
5
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2022
The application of mineral carriers for immobilization of Trichoderma viride
Мітіогло, Лариса Василівна
;
Mitiohlo, Larysa
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
;
Merzlova, Halyna
;
Осіпенко, Інна Станіславівна
;
Osipenko, Inna
2022
Використання біомаси вермикультури за виготовлення комбікормів та показники його поїдання курчатами-бройлерами
Осіпенко, Інна Станіславівна
;
Osipenko, Inna
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
Перегляд
Автор
41
Merzlov, Serhii
13
Король-Безпала, Леся Петрівна
11
Narizhniy, Serhiy
10
Lomova, Neonila
10
Ломова, Неоніла Миколаївна
10
Наріжний, Сергій Анатолійович
6
Korol'-Bezpala, Lesya
6
Snizhko, Olha
6
Сніжко, Ольга Олегівна
5
Korol-Bezpala, Lesia
.
далі >
Тема
13
поживне середовище
10
nutrient medium
8
Chironomus larvae
4
butter
4
пекарські дріжджі
3
baker's yeast
3
nutritional value
3
protein
3
protein supplement
3
quality
.
далі >
за датою випуску
11
2020 - 2022
30
2010 - 2019
1
2009 - 2009
Has File(s)
42
true
Тип матеріалу
25
Стаття
10
Тези доповідей, Матеріали конфере...
5
Патент
1
Книга
1
Методичні рекомендації