Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-3 зі 3.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2016
Зміна властивостей сухих молочних продуктів за відновлення
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Пухляк, Анастасія Григорівна
;
Pukhliak, Anastasiya
;
Старовойтова, Алла Андріївна
;
Starovoytova, Alla
2020
Перспективи використання рослинних добавок як інгібіторів окиснення харчових жирів
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
2023
Вплив умов ферментації на властивості молоковмісного продукту з комбінованим складом жирової фази
Андреус, Світлана Миколаївна
;
Andreus, Svitlana
;
Романчук, Ірина Олегівна
;
Romanchuk, Irina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
Перегляд
Автор
2
Kalinina, Galina
2
Калініна, Галина Петрівна
1
Andreus, Svitlana
1
Hrebelnyk, Oksana
1
Mazur, Tetyana
1
Narizhniy, Serhiy
1
Pukhliak, Anastasiya
1
Romanchuk, Irina
1
Rudakova, Tetiana
1
Starovoytova, Alla
.
далі >
Тема
3
органолептичні показники
1
acid number
1
antioxidants
1
density
1
direct application preparations
1
drinking water
1
dry dessert mixes
1
dry fat-free milk
1
dry milk canned food
1
dynamic viscosity
.
далі >
за датою випуску
1
2016
1
2020
1
2023
Has File(s)
3
true
Тип матеріалу
2
Стаття
1
Тези доповідей, Матеріали конфере...