Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-2 зі 2.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Использование микрозелени в технологии творожных продуктов
Загоруй, Людмила Петровна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Калинина, Галина Петровна
;
Kalinina, Galina
;
Мазур, Татьяна Григорьевна
;
Mazur, Tetyana
2023
Шляхи розширення рецептурного складу напівфабрикатів із сиру кисломолочного
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Шурчкова, Юлія Олександрівна
;
Shurchkova, Yulia
Перегляд
Автор
2
Zagoruy, Ludmila
1
Kalinina, Galina
1
Mazur, Tetyana
1
Shurchkova, Yulia
1
Загоруй, Людмила Петровна
1
Загоруй, Людмила Петрівна
1
Калинина, Галина Петровна
1
Мазур, Татьяна Григорьевна
1
Шурчкова, Юлія Олександрівна
Тема
2
функціональний продукт
1
alfalfa
1
low-fat curd mass
1
microgreen
1
microgreens
1
milk protein concentrate
1
mustard
1
pudding
1
semi-finished products
1
sour milk cheese
.
далі >
за датою випуску
1
2020
1
2023
Has File(s)
2
true
Тип матеріалу
2
Тези доповідей, Матеріали конфере...