Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-5 зі 5.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2010Майбутнє харчування людиниКозярін, Іван Петрович; Kozyarin, Ivan; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana
2015Визначення присутності глютену злакових культур у харчових продуктах методом ПЛР-РЧОблап, Руслан Васильович; Oblap, Ruslan; Новак, Наталія Борисівна; Novak, Natalia; Семенович, Володимир Костянтинович; Semenovych, Volodymyr; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana
2014Теоретичні основи технологій харчових виробництвМерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Ломова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2021Органолептичні показники та харчова цінність арахісу смаженого із мережі готельно-рестораних комплексів КиївщиниКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Маршалок, Вадим Анатолійович; Marshalok, Vadym; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Шурчкова, Юлія Олександрівна; Shurchkova, Julia; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana
2023Яєчний меланж у харчовій промисловостіКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Гвоздьов, Роман Валерійович; Hvozdyov, Roman Valeriyovych; Кречковський, Андрій Володимирович; Krechkovsky, Andrey Volodymyrovych