Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-5 зі 5.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2010
Майбутнє харчування людини
Козярін, Іван Петрович
;
Kozyarin, Ivan
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
2015
Визначення присутності глютену злакових культур у харчових продуктах методом ПЛР-РЧ
Облап, Руслан Васильович
;
Oblap, Ruslan
;
Новак, Наталія Борисівна
;
Novak, Natalia
;
Семенович, Володимир Костянтинович
;
Semenovych, Volodymyr
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
2014
Теоретичні основи технологій харчових виробництв
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2021
Органолептичні показники та харчова цінність арахісу смаженого із мережі готельно-рестораних комплексів Київщини
Король-Безпала, Леся Петрівна
;
Korol-Bezpala, Lesia
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Маршалок, Вадим Анатолійович
;
Marshalok, Vadym
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
;
Merzlova, Halyna
;
Шурчкова, Юлія Олександрівна
;
Shurchkova, Julia
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
2023
Яєчний меланж у харчовій промисловості
Король-Безпала, Леся Петрівна
;
Korol-Bezpala, Lesia
;
Гвоздьов, Роман Валерійович
;
Hvozdyov, Roman Valeriyovych
;
Кречковський, Андрій Володимирович
;
Krechkovsky, Andrey Volodymyrovych
Перегляд
Автор
2
Dyman, Tatyana
2
Korol-Bezpala, Lesia
2
Merzlov, Serhii
2
Димань, Тетяна Миколаївна
2
Король-Безпала, Леся Петрівна
2
Мерзлов, Сергій Віталійович
1
Hrebelnyk, Oksana
1
Hvozdyov, Roman Valeriyovych
1
Kalinina, Galina
1
Kozyarin, Ivan
.
далі >
Тема
4
харчові продукти
2
energy value
2
енергетична цінність
1
artificialfood
1
ash
1
carbohydrates
1
celiac disease
1
eggs
1
fat
1
fiber
.
далі >
за датою випуску
2
2020 - 2023
3
2010 - 2019
Has File(s)
5
true
Тип матеріалу
3
Стаття
1
Методичні рекомендації
1
Тези доповідей, Матеріали конфере...