Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-3 зі 3.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2017
Спосіб підвищення несучості страусів африканських
Бомко, Віталій Семенович
;
Bomko, Vitalii
;
Федорук, Наталія Миколаївна
;
Fedoruk, Natalia
2022
Морфологічні показники інкубаційних яєць курей за впливу сполук селену
Вакула, Богдан Володимирович
;
Vakula, Bogdan
;
Цехмістренко, Оксана Сергіївна
;
Tsekhmistrenko, Оksana
2023
Яєчний меланж у харчовій промисловості
Король-Безпала, Леся Петрівна
;
Korol-Bezpala, Lesia
;
Гвоздьов, Роман Валерійович
;
Hvozdyov, Roman Valeriyovych
;
Кречковський, Андрій Володимирович
;
Krechkovsky, Andrey Volodymyrovych
Перегляд
Автор
1
Bomko, Vitalii
1
Fedoruk, Natalia
1
Hvozdyov, Roman Valeriyovych
1
Korol-Bezpala, Lesia
1
Krechkovsky, Andrey Volodymyrovych
1
Tsekhmistrenko, Оksana
1
Vakula, Bogdan
1
Бомко, Віталій Семенович
1
Вакула, Богдан Володимирович
1
Гвоздьов, Роман Валерійович
.
далі >
Тема
3
яйця
1
African ostriches
1
chickens
1
food products
1
melange
1
mixed fodder
1
nanoselenium
1
probiotic
1
processing
1
protein level
.
далі >
за датою випуску
1
2017
1
2022
1
2023
Has File(s)
3
true
Тип матеріалу
2
Тези доповідей, Матеріали конфере...
1
Патент