Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-2 зі 2.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2013
Дослідження сухих десертних молочних сумішей
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Orsana
;
Пухляк, Анастасія Григорівна
;
Pukhliak, Anastasiya
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
2021
Effect of protein and carbohydrate components upon quality parameters and viable probiotic bacteria content in milk mixtures during their drying and storage
Minorova, Antonina
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Romanchuk, Irina
;
Романчук, Ірина Олегівна
;
Verbytskyi, Sergii
;
Вербицький, Сергій Борисович
;
Danylenko, Svitlana
;
Даниленко, Світлана Григорівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Potemska, Oksana
;
Потемська, Оксана Володимирівна
;
Narizhniy, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
Перегляд
Автор
1
Danylenko, Svitlana
1
Hrebelnyk, Orsana
1
Kalinina, Galina
1
Krushelnytska, Natalia
1
Minorova, Antonina
1
Narizhniy, Serhiy
1
Potemska, Oksana
1
Pukhliak, Anastasiya
1
Romanchuk, Irina
1
Verbytskyi, Sergii
.
далі >
Тема
2
ячмінно-солодовий екстракт
1
chicory
1
chicory’s mixes
1
dairy dessert mixes
1
dried
1
dry milk mixtures
1
drying temperatures
1
fructose
1
probiotic microorganisms
1
rice flour
.
далі >
за датою випуску
1
2013
1
2021
Has File(s)
2
true
Тип матеріалу
2
Стаття