Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-2 зі 2.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2014
Вплив продуктів бджільництва на консистенцію та кислотність йогурту
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2013
Підбір оптимальної закваски за біотехнології нового кисломолочного напою – йогурту
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
Перегляд
Автор
2
Snizhko, Olha
2
Сніжко, Ольга Олегівна
1
Lomova, Neonila
1
Merzlov, Serhii
1
Narizhniy, Serhiy
1
Ломова, Неоніла Миколаївна
1
Мерзлов, Сергій Віталійович
1
Наріжний, Сергій Анатолійович
Тема
2
honey
2
royal jelly
2
кислотність
2
маточне молочко
2
мед
1
beekeeping products
1
dairy starter cultures
1
Lbm. acidophilum
1
Lbm. bulgaricum
1
organoleptic
.
далі >
за датою випуску
1
2013
1
2014
Has File(s)
2
true
Тип матеріалу
2
Стаття