Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-1 зі 1.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2013
Дослідження умов ферментації сирної маси у виробництві термокислотних сирів
Орлюк, Юрій Тимофійович
;
Orlyuk, Yurij
;
Калмикова, Ганна Феодосіївна
;
Kalmykovа, Anna
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
Перегляд
Автор
1
Narizhniy, Serhiy
1
Orlyuk, Yurij
1
Калмикова, Ганна Феодосіївна
1
Наріжний, Сергій Анатолійович
1
Орлюк, Юрій Тимофійович
Тема
1
microorganisms
1
moisture
1
sodium chloride
1
termoacid cheese
1
the active acidity.
1
the fermentation process
1
активна кислотність
1
масова частка вологи
1
масова частка хлориду натрію
1
массовая доля влаги
.
далі >
за датою випуску
1
2013
Has File(s)
1
true
Тип матеріалу
1
Стаття