Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-1 зі 1.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2023
Яєчний меланж у харчовій промисловості
Король-Безпала, Леся Петрівна
;
Korol-Bezpala, Lesia
;
Гвоздьов, Роман Валерійович
;
Hvozdyov, Roman Valeriyovych
;
Кречковський, Андрій Володимирович
;
Krechkovsky, Andrey Volodymyrovych
Перегляд
Автор
1
Korol-Bezpala, Lesia
1
Krechkovsky, Andrey Volodymyrovych
1
Гвоздьов, Роман Валерійович
1
Король-Безпала, Леся Петрівна
1
Кречковський, Андрій Володимирович
Тема
1
eggs
1
food products
1
melange
1
processing
1
technology
1
меланж
1
переробка
1
продукти харчування
1
технологія
1
яйця
.
далі >
за датою випуску
1
2023
Has File(s)
1
true
Тип матеріалу
1
Тези доповідей, Матеріали конфере...