Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-2 зі 2.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Спосіб покращення якісних показників картопляної сировини для виробництва чіпсів
Федорук, Юрій Васильович
;
Fedoruk, Yuriі
;
Федорук, Наталія Миколаївна
;
Fedoruk, Natalia
;
Лозінська, Тетяна Павлівна
;
Lozinska, Tatiana
2020
Якісні показники меланжу із яєць страусів африканських залежно від режимів термічної обробки
Федорук, Наталія Миколаївна
;
Fedoruk, Natalia
;
Федорук, Юрій Васильович
;
Fedoruk, Yurii
Перегляд
Автор
2
Fedoruk, Natalia
2
Федорук, Наталія Миколаївна
1
Fedoruk, Yurii
1
Fedoruk, Yuriі
1
Lozinska, Tatiana
1
Лозінська, Тетяна Павлівна
Тема
1
African ostrich eggs
1
chips
1
freezing modes
1
growing conditions
1
heat treatment
1
melange
1
potato
1
картопля
1
меланж
1
режими заморожування
.
далі >
за датою випуску
2
2020
Has File(s)
2
true
Тип матеріалу
1
Патент
1
Тези доповідей, Матеріали конфере...