Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-4 зі 4.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Amino Acid Composition of Whey and Cottage Cheese Under Various Rennet Enzymes
Bilyi, Vadym
;
Білий, Вадим Юрійович
;
Merzlov, Serhii
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Mashkin, Yurii
;
Машкін, Юрій Олексійович
;
Merzlova, Halyna
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
2022
Інноваційні підходи щодо визначення фруктози в молочних продуктах з комбінованим вуглеводним складом
Романчук, Ірина Олегівна
;
Romanchuk, Irina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Моісеєва, Людмила Олексіївна
;
Moiseeva, Liudmyla
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Білий, Вадим Юрійович
;
Bilyi, Vadym
;
Ворощук, Віктор Ярославович
;
Voroshchuk, Viktor
2023
Формування структури низькокалорійного морозива із рослинними складовими
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Білий, Вадим Юрійович
;
Bilyi, Vadym
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Vezhlivtseva, Svitlana
2023
Вплив рослинних інгредієнтів на структурно-механічні властивості низькокалорійного морозива
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Білий, Вадим Юрійович
;
Bilyi, Vadym
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Vezhlivtseva, Svitlana
Перегляд
Автор
4
Bilyi, Vadym
4
Narizhniy, Serhiy
4
Наріжний, Сергій Анатолійович
3
Minorova, Antonina
3
Rudakova, Tetiana
3
Мінорова, Антоніна Володимирівна
3
Рудакова, Тетяна Василівна
2
Vezhlivtseva, Svitlana
2
Вежлівцева, Світлана Петрівна
1
Krushelnytska, Natalia
.
далі >
Тема
2
рослинні інгредієнти
1
carbohydrate composition
1
casein
1
dairy products
1
demineralized dry whey
1
enzyme preparations
1
fructose content
1
low-calorie ice cream
1
method accuracy
1
microstructure
.
далі >
за датою випуску
2
2023
1
2021
1
2022
Has File(s)
4
true
Тип матеріалу
3
Стаття
1
Тези доповідей, Матеріали конфере...