Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 105.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Методичні рекомендації для самостійних занять студентів з курсу «Лабораторний практикум у тваринництві»Бількевич, Віта Володимирівна; Bilkevych, Vita; Каркач, Петро Михайлович; Karkach, Peter; Соболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Oleksandr; Фесенко, Василь Федорович; Fesenko, Vasily; Кузьменко, Петро Іванович; Kuzmenko, Peter; Машкін, Юрій Олексійович; Mashkin, Yurii
2016Розвиток органів шлунково-кишкового тракту у каченят, що вирощуються на м'ясо, за різного рівня селену в комбікормахСоболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Alexander
2017Міграція селену у біогеохімічному ланцюзі: ґрунт – вода – рослина – продукція птахівництва – людинаСоболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Alexander
2015Забійні та м’ясні якості курчат-бройлерів залежно від рівня селену в комбікормахСоболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Alexander
2014Перетравність поживних речовин курчатами-бройлерами за використання селену в складі комбікормівСоболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Alexander
2010Рекомендації щодо використання селену в годівлі м’ясного молодняку сільськогосподарської птиціСоболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Alexander
2018Методичні вказівки і робочий зошит до практичних занять із технології виробництва продукції свинарства в умовах ННДЦ та індивідуальної роботи студентів денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня 6.090102 – бакалавр, зі спеціальності «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» за вимогами кредитно-модульної системиФесенко, Василь Федорович; Fesenko, Vasily; Кузьменко, Петро Іванович; Kuzmenko, Peter; Каркач, Петро Михайлович; Karkach, Peter; Соболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Alexander; Машкін, Юрій Олексійович; Mashkin, Yurii; Бількевич, Віта Володимирівна; Bilkevych, Vita; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatolіі; Гришко, Віталій Анатолійович; Grishko, Vitaliі
2018Методичні вказівки і робочий зошит до практичних занять із інноваційних технологій виробництва продукції свинарства та птахівництва в умовах ННДЦ та індивідуальної роботи студентів денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня – магістр, зі спеціальності: 204-«Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» за вимогами кредитно-модульної системиФесенко, Василь Федорович; Fesenko, Vasily; Каркач, Петро Михайлович; Karkach, Peter; Кузьменко, Петро Іванович; Kuzmenko, Peter; Соболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Alexander; Машкін, Юрій Олексійович; Mashkin, Yurii; Бількевич, Віта Володимирівна; Bilkevych, Vita; Гришко, Віталій Анатолійович; Grishko, Vitaliі
2017Enrichment of meat products with selenium by its introduction to mixed feed compounds for birdsSobolev, Alexander; Соболєв, Олександр Іванович; Gutyj, Bogdan; Гутий, Богдан Володимирович; Grynevych, Natalia; Гриневич, Наталія Євгеніївна; Bilkevych, Vita; Бількевич, Віта Володимирівна; Mashkin, Yurii; Машкін, Юрій Олексійович
2019The quality of gosling meat depending on the level of lithium in mixed foddersSobolev, Alexander; Соболєв, Олександр Іванович; Gutyj, Bogdan; Гутий, Богдан Володимирович