Пошук


Поточні фільтри:




Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-2 зі 2.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Investigation of the influence of cryopowders “broccoli” and “laminaria” on quality parameters of cheese masses of different fatHachak, Yurii; Гачак, Юрій Романович; Slyvka, Natalia Bogdan; Сливка, Наталія Богданівна; Gutyj, Bogdan; Гутий, Богдан Володимирович; Vavrysevych, Yaroslava; Ваврисевич, Ярослава Степанівна; Sobolеv, Alexander; Соболєв, Олександр Іванович; Bushueva, Inna; Бушуєва, Іна Володимирівна; Samura, Tetyana; Cамура, Тетяна Олександрівна; Paladiychuk, Olena; Паладійчук, Олена Ростиславівна; Savchuk, Liubov; Савчук, Любов Броніславівна; Pikhtirova, Alina; Піхтірьова, Аліна Володимирівна
2019Effect of the cryopowder "beet" on quality indicators of new curd dessertsHachak, Yurii; Гачак, Юрій Романович; Slyvka, Natalia; Сливка, Наталія Богданівна; Gutyj, Bogdan; Vavrysevych, Yaroslava; Ваврисевич, Ярослава Степанівна; Sobolеv, Alexander; Bushueva, Inna; Бушуєва, Іна Володимирівна; Samura, Tetyana; Cамура, Тетяна Олександрівна; Paladiychuk, Olena; Паладійчук, Олена Ростиславівна; Savchuk, Liubov; Pikhtirova, Alina; Піхтірьова, Аліна Володимирівна; Гутий, Богдан Володимирович; Соболєв, Олександр Іванович; Савчук, Любов Броніславівна