Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 61-61 зі 61.
назад
1
...
4
5
6
7
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2013
Хімічний склад сироватки молока – компонента поживного середовища для Spirulina platensis
Хоменко, Анастасія Дмитрівна
;
Khomenko, Anastasia
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
Перегляд
Автор
25
Vovkohon, Alina
25
Вовкогон, Аліна Григорівна
13
Мерзлов, Сергій Віталійович
10
Merzlov, Serhii
10
Rol, Nataliia
10
Надточій, Валентина Миколаївна
10
Роль, Наталія Валеріївна
9
Tsekhmistrenko, Svitlana
9
Цехмістренко, Світлана Іванівна
8
Chernyuk, Sergii
.
далі >
Тема
10
heart
10
rabbits
10
серце
9
кролі
8
brain
8
мозок
6
консервант
5
modified gelatin
5
модифікований желатин
5
силос
.
далі >
за датою випуску
16
2019
10
2017
8
2018
7
2016
6
2015
5
2014
3
2013
2
2010
2
2011
2
2012
.
далі >
Has File(s)
61
true
Тип матеріалу
54
Стаття
7
Тези доповідей, Матеріали конфере...