Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-5 зі 5.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2014
Вплив продуктів бджільництва на консистенцію та кислотність йогурту
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2008
Антиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жирі
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
2008
Атиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жирі
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Загоруй Lіudmila, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
2008
Антиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жирі
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
2013
Підбір оптимальної закваски за біотехнології нового кисломолочного напою – йогурту
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
Перегляд
Автор
3
Zagoruy, Ludmila
2
Dyman, Tatyana
2
Snizhko, Olha
2
Димань, Тетяна Миколаївна
2
Загоруй, Людмила Петрівна
2
Сніжко, Ольга Олегівна
1
Lomova, Neonila
1
Merzlov, Serhii
1
Narizhniy, Serhiy
1
Загоруй Lіudmila, Людмила Петрівна
.
далі >
Тема
3
antioxidant activity
3
bioantioxidants
3
milk fat
3
species
3
антиоксиданти
3
молочний жир
3
окиснення
3
пероксидне число
3
прянощі
3
пряні трави
.
далі >
за датою випуску
3
2008
1
2013
1
2014
Has File(s)
5
true
Тип матеріалу
5
Стаття