Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 21-27 зі 27.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Discrete-impulsive input of energy in milk and dairy products processing processeVitenko, Tetiana; Вітенько, Тетяна Миколаївна; Voroshchuk, Viktor; Ворощук, Віктор Ярославович; Snizhko, Olha; Сніжко, Ольга Олегівна; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович
2016Первинна підготовка апіпродуктів у біотехнології кисломолочних напоївЛомова, Неоніла Миколаївна; Lomova, Neonila; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy; Сніжко, Ольга Олегівна; Snizhko, Olha
2014Бар’єри – основа технології м’ясних продуктів гарантованої якостіКрижська, Тетяна Анатоліївна; Kryzhska, Tetiana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2015Дослідження впливу солі при солінні м’яса птиці на величину показника активності води аw, вмісту вологи та величину енергії зв’язку вологи з м’ясомКарпенко, Надія Наумівна; Karpenko, Nadiia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2019Сучасні аспекти технології морозива із функціональними інгредієнтамиРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2012Разработка режимов получения технологически стойких эмульсий при производстве спредовНарижный, Сергей Анатолиевич; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2012Розробка режимів одержання технологічно стійких емульсій при виробництві спредівНаріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy