Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 21-27 зі 27.
назад
1
2
3
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2018
Discrete-impulsive input of energy in milk and dairy products processing processe
Vitenko, Tetiana
;
Вітенько, Тетяна Миколаївна
;
Voroshchuk, Viktor
;
Ворощук, Віктор Ярославович
;
Snizhko, Olha
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Narizhniy, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
2016
Первинна підготовка апіпродуктів у біотехнології кисломолочних напоїв
Ломова, Неоніла Миколаївна
;
Lomova, Neonila
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Сніжко, Ольга Олегівна
;
Snizhko, Olha
2014
Бар’єри – основа технології м’ясних продуктів гарантованої якості
Крижська, Тетяна Анатоліївна
;
Kryzhska, Tetiana
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2015
Дослідження впливу солі при солінні м’яса птиці на величину показника активності води аw, вмісту вологи та величину енергії зв’язку вологи з м’ясом
Карпенко, Надія Наумівна
;
Karpenko, Nadiia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2019
Сучасні аспекти технології морозива із функціональними інгредієнтами
Рудакова, Тетяна Василівна
;
Rudakova, Tetiana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2012
Разработка режимов получения технологически стойких эмульсий при производстве спредов
Нарижный, Сергей Анатолиевич
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2012
Розробка режимів одержання технологічно стійких емульсій при виробництві спредів
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
Перегляд
Автор
27
Narizhniy, Serhiy
13
Snizhko, Olha
13
Сніжко, Ольга Олегівна
12
Lomova, Neonila
12
Ломова, Неоніла Миколаївна
8
Rudakova, Tetiana
8
Рудакова, Тетяна Василівна
5
Ворощук, Віктор Ярославович
4
Voroshchuk, Viktor
3
Minorova, Antonina
.
далі >
Тема
6
йогурт
5
rice flour
5
yogurt
5
рисове борошно
4
апіпродукти
3
functional foods
3
functional ingredients
3
inulin
3
low-calorie ice cream
3
powder dispersity
.
далі >
за датою випуску
5
2018
4
2014
4
2017
4
2019
3
2015
3
2016
2
2012
2
2013
Has File(s)
27
true
Тип матеріалу
14
Стаття
11
Тези доповідей, Матеріали конфере...
1
Автореферат
1
Дисертація