Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів
Генетики, розведення та селекції тварин
Гігієни тварин та основ санітарії
Технології виробництва молока і м’яса
Технології виробництва продукції птахівництва та свинарства
Технології кормів, кормових добавок і годівлі тварин
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Хімії
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-5 зі 5.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2019
Показник рН м’яса залежно від способів охолодження
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatoliy
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentina
2020
Органолептична оцінка якості мꞌяса кролів новозеландської породи
Роль, Наталія Валеріївна
;
Rol, Nataliia
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatoliy
2018
Features of the HACCP plan development of the curd production
Vovkohon, Alina
;
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Nadtochii, Valentyna
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Fedoruk, Nataliya
;
Федорук, Наталія Миколаївна
;
Merzlova, Halina
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
;
Kalinina, Halina
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kachan, Anatoliy
;
Качан, Анатолій Дмитрович
2012
Хімічний склад мяса бройлерів за умов використання у складі комбікормів іммобілізованих ферментів, йоду та змішанолігандного комплексу кобальту
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatoliy
2023
Використання пробіотичної закваски у продуктах лікувально-профілактичного призначення
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatoliy
Перегляд
Автор
5
Качан, Анатолій Дмитрович
3
Калініна, Галина Петрівна
3
Надточій, Валентина Миколаївна
2
Kalinina, Galina
2
Nadtochii, Valentyna
2
Vovkohon, Alina
2
Вовкогон, Аліна Григорівна
1
Fedoruk, Nataliya
1
Hrebelnyk, Oksana
1
Kalinina, Halina
.
далі >
Тема
2
safety
1
autolytic changes
1
bifidobacteria
1
biological hazards
1
biologically active substances
1
chemical hazards
1
critical control points (CCP).
1
curd
1
evaluation
1
functional product
.
далі >
за датою випуску
2
2020 - 2023
3
2012 - 2019
Has File(s)
5
true
Тип матеріалу
3
Тези доповідей, Матеріали конфере...
2
Стаття