Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів
Генетики, розведення та селекції тварин
Гігієни тварин та основ санітарії
Технології виробництва молока і м’яса
Технології виробництва продукції птахівництва та свинарства
Технології кормів, кормових добавок і годівлі тварин
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Хімії
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 41.
назад
1
2
3
4
...
5
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Ефективність штамів з β -галактозидазною активністю у технологіях ферментованих молочних продуктів
Вежлівцева, Світлана Петрівна
;
Vezhlivtseva, Svitlana
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Minorova, Antonina
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Narizhniy, Serhiy
2021
Використання органічної кормової добавки гумінової природи у раціонах кіз зааненської породи
Горчанок, Анна Володимирівна
;
Horchanok, Anna
;
Микитюк, Віктор Васильович
;
Mykytiyk, Viktor
;
Кузьменко, Оксана Анатоліївна
;
Kuzmenko, Oksana
;
Литвищенко, Людмила Олександрівна
;
Lytvyshchenko, Lyudmyla
;
Чумак, Владислав Олександрович
;
Chumak, Vladyslav
;
Поротікова, Інна Ігорівна
;
Porotikova, Inna
2021-02
Баланс хрома в организме при использовании сухого свекловичного жома в кормлении кроликов
Титарёва, Елена Михайловна
;
Tytariova, Olena
;
Кузьменко, Оксана Анатолиевна
;
Kuzmenko, Oksana
2021-02-25
Баланс хрому в організмі кролів за згодовування сухого бурякового жому
Титарьова, Олена Михайлівна
;
Tytariova, Olena
;
Кузьменко, Оксана Анатоліївна
;
Kuzmenko, Oksana
2021
Вікова динаміка ліпідного складу сироватки крові страусів
Поліщук, Віталій Миколайович
;
Polishchuk, Vitalii
;
Поліщук, Світлана Анатоліївна
;
Polishchuk, Svitlana
;
Пономаренко, Наталія Вікторівна
;
Ponomarenko, Nataliia
2021
Вплив способу утримання корів на середньорічну кількість днів з термонейтральною температурою
Борщ, Олександр Олександрович
;
Borshch, Oleksandr
;
Борщ, Олександр Васильович
;
Borshch, Oleksandr
2021
Мікробіологічний склад посліду птиці за його компостування із біодеструктором
Осіпенко, Інна Станіславівна
;
Osipenko, Inna
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
2021
Фактори впливу на бактеріальне забруднення молока
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
2021
Показники крові бугайців за «холодного методу» утримання
Ластовська, Ірина Олександрівна
;
Lastovska, Iryna
;
Пірова, Людмила Вікторівна
;
Pirova, Liudmyla
;
Косіор, Леся Тарасівна
;
Kosior, Lesia
2021
Аналіз виробництва м’яса курятини в україні та світі
Бількевич, Віта Володимирівна
;
Bilkevych, Vita
;
Кузьменко, Петро Іванович
;
Kuzmenko, Peter
Перегляд
Автор
7
Kuzmenko, Oksana
6
Кузьменко, Оксана Анатоліївна
5
Narizhniy, Serhiy
5
Наріжний, Сергій Анатолійович
4
Minorova, Antonina
4
Tytariova, Olena
4
Zagoruy, Ludmila
4
Мінорова, Антоніна Володимирівна
4
Титарьова, Олена Михайлівна
3
Bityutskii, Volodymyr
.
далі >
Тема
4
compound feed
4
feeding
4
продуктивність
3
meat
3
productivity
3
rabbits
3
годівля
3
комбікорм
3
кролі
3
м'ясо
.
далі >