Пошук


Поточні фільтри:



Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-3 зі 3.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Органолептичні показники та харчова цінність арахісу смаженого із мережі готельно-рестораних комплексів КиївщиниКороль-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Маршалок, Вадим Анатолійович; Marshalok, Vadym; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Шурчкова, Юлія Олександрівна; Shurchkova, Julia; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana
2021Amino Acid Composition of Whey and Cottage Cheese Under Various Rennet EnzymesBilyi, Vadym; Білий, Вадим Юрійович; Merzlov, Serhii; Мерзлов, Сергій Віталійович; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Mashkin, Yurii; Машкін, Юрій Олексійович; Merzlova, Halyna; Мерзлова, Галина Вікторівна
2021Оцінка меду як десерту в готельно-ресторанних комплексах.Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Шурчкова, Юлія Олександрівна; Shurchkova, Yulia; Недашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Natalia