Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів
Генетики, розведення та селекції тварин
Гігієни тварин та основ санітарії
Технології виробництва молока і м’яса
Технології виробництва продукції птахівництва та свинарства
Технології кормів, кормових добавок і годівлі тварин
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Хімії
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-3 зі 3.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2016
Оценка убойных качеств телят, выращенных в условиях ресурсоощадной технологии производства говядины
Ластовська, Ірина Олександрівна
;
Lastovska, Iryna
2016
Оценка убойных качеств телят, выращенных в условиях ресурсоощадной технологии производства говядины
Ластовская, Ирина Александровна
;
Ластовська, Ірина Олександрівна
;
Lastovska, Iryna
2017
Хімічний, мінеральний і амінокислотний склад м’яса свиней за введення селеновмісних добавок у раціон
Пірова, Людмила Вікторівна
;
Pirova, Liudmyla
;
Косіор, Леся Тарасівна
;
Kosior, Lesia
;
Машкін, Юрій Олексійович
;
Mashkin, Yurii
;
Ластовська, Ірина Олександрівна
;
Lastovska, Iryna
Перегляд
Автор
3
Ластовська, Ірина Олександрівна
1
Kosior, Lesia
1
Mashkin, Yurii
1
Pirova, Liudmyla
1
Косіор, Леся Тарасівна
1
Ластовская, Ирина Александровна
1
Машкін, Юрій Олексійович
1
Пірова, Людмила Вікторівна
Тема
3
хімічний склад
2
beef
2
carcass yield
2
fat
2
protein
2
slaughter weight
2
taste evaluation
2
белок
2
білок
2
вихід туші
.
далі >
за датою випуску
2
2016
1
2017
Has File(s)
3
true
Тип матеріалу
2
Стаття
1
Тези доповідей, Матеріали конфере...