Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-5 зі 5.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2014Якісні показники йогурту залежно від тривалості зберіганняНадточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna
2014-06Особливості гістоструктури м’язової тканини латеральних м’язів осетра російськогоСлюсаренко, Алла Олександрівна; Sliusarenko, Alla
2014Оцінка м`яса курчат-бройлерів за умов використання у складі комбікормів біомаси вермикультури, збагаченої ЙодомВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr
2014Використання кисломолочної сироватки під час культивування spirulina platensisХоменко, Анастасія Дмитрівна; Khomenko, Anastasia; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii
2014Ефективність застосування мікробних препаратів під час консервування кукурудзяного силосуЧернюк, Сергій Васильович; Chernyuk, Sergii; Загородній, Андрій Петрович; Zahorodnii, Andrii