Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-4 зі 4.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2023
Показники мікробіологічного складу посліду курчат-бройлерів із підстилкою за різного часу зберігання
Ковтун, Павло Валерійович
;
Kovtun, Pavlo
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
2023
Маса тіла Сherax quadricarinatus та показники вмісту HS-груп у їх печінці за включення у раціони різних доз біомаси вермикультури
Ковтун, Павло Валерійович
;
Kovtun, Pavlo
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
2023
Температурні та мікробіологічні показники посліду птиці за різних режимів його ферментування
Ковтун, Павло Валерійович
;
Kovtun, Pavlo
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
2023
Застосування посліду курчат-бройлерів, ферментованого за різних режимів аерації, під час вирощування вермикультури
Ковтун, Павло Валерійович
;
Kovtun, Pavlo
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
Перегляд
Автор
4
Merzlov, Serhii
4
Ковтун, Павло Валерійович
4
Мерзлов, Сергій Віталійович
Тема
2
bacteria
2
litter
2
бактерії
2
підстилка
1
biodestructor
1
biological products
1
body weight
1
cereal straw
1
chicken manure
1
chopped cereal straw
.
далі >
за датою випуску
4
2023
Has File(s)
4
true
Тип матеріалу
4
Стаття