Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів
Наукові публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-4 зі 4.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2019
Показник рН м’яса залежно від способів охолодження
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Vovkohon, Alina
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatoliy
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentina
2020
Органолептична оцінка якості мꞌяса кролів новозеландської породи
Роль, Наталія Валеріївна
;
Rol, Nataliia
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Nadtochii, Valentyna
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatoliy
2018
Features of the HACCP plan development of the curd production
Vovkohon, Alina
;
Вовкогон, Аліна Григорівна
;
Nadtochii, Valentyna
;
Надточій, Валентина Миколаївна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Fedoruk, Nataliya
;
Федорук, Наталія Миколаївна
;
Merzlova, Halina
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
;
Kalinina, Halina
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kachan, Anatoliy
;
Качан, Анатолій Дмитрович
2023
Використання пробіотичної закваски у продуктах лікувально-профілактичного призначення
Качан, Анатолій Дмитрович
;
Kachan, Anatoliy
Перегляд
Автор
3
Надточій, Валентина Миколаївна
2
Nadtochii, Valentyna
2
Vovkohon, Alina
2
Вовкогон, Аліна Григорівна
2
Калініна, Галина Петрівна
1
Fedoruk, Nataliya
1
Hrebelnyk, Oksana
1
Kalinina, Galina
1
Kalinina, Halina
1
Merzlova, Halina
.
далі >
Тема
2
safety
1
autolytic changes
1
bifidobacteria
1
biological hazards
1
biologically active substances
1
chemical hazards
1
critical control points (CCP).
1
curd
1
evaluation
1
functional product
.
далі >
за датою випуску
1
2018
1
2019
1
2020
1
2023
Has File(s)
4
true
Тип матеріалу
3
Тези доповідей, Матеріали конфере...
1
Стаття