Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-4 зі 4.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Показник рН м’яса залежно від способів охолодженняВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatoliy; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentina
2020Органолептична оцінка якості мꞌяса кролів новозеландської породиРоль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Качан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatoliy
2018Features of the HACCP plan development of the curd productionVovkohon, Alina; Вовкогон, Аліна Григорівна; Nadtochii, Valentyna; Надточій, Валентина Миколаївна; Hrebelnyk, Oksana; Гребельник, Оксана Петрівна; Fedoruk, Nataliya; Федорук, Наталія Миколаївна; Merzlova, Halina; Мерзлова, Галина Вікторівна; Kalinina, Halina; Калініна, Галина Петрівна; Kachan, Anatoliy; Качан, Анатолій Дмитрович
2023Використання пробіотичної закваски у продуктах лікувально-профілактичного призначенняКачан, Анатолій Дмитрович; Kachan, Anatoliy