Перегляд зібрання за групою - Автори Cherniavskyi, Oleksandr

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 47 до 50 із 50 < назад 
Дата випускуНазваАвтор(и)
2012Фізико-хімічні властивості м’яса і сала свиней за згодовування пробіотику і ферментного препаратуЧернявський, Олександр Олександрович; Cherniavskyi, Oleksandr; Бабенко, Сергій Петрович; Babenko, Serhii; Сломчинський, Михайло Миколайович; Slomchynskyi, Mykhailo
2011Хімічний склад м’яса за згодовування протекто-активу та мацерази молодняку свинейЧернявський, Олександр Олександрович; Cherniavskyi, Oleksandr
2018-03Хімічний склад м’яса і печінки свиней за згодовування кормових добавокЧернявський, Олександр Олександрович; Cherniavskyi, Oleksandr; Чернюк, Сергій Васильович; Chernyuk, Sergii
2018-09Інтенсивність росту курчат-бройлерів за використання сульфату і змішанолігандного комплексу цинкуРедька, Алла Іванівна; Redka, Alla; Бомко, Віталій Семенович; Bomko, Vitalii; Сломчинський, Михайло Миколайович; Slomchynskyi, Mykhailo; Чернявський, Олександр Олександрович; Cherniavskyi, Oleksandr