Перегляд зібрання за групою - Автори Вовкогон, Аліна Григорівна

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 27 до 30 із 30 < назад 
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017-06Сорбційні показники модифікованого і нативного желатину як носія для іммобілізації заквасокВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Sergii
2019Термін сквашування молока залежно від дози іммобілізованих заквасок йогуртуВовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Непочатенко, Андрій Вікторович; Nepochatenko, Andriy; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna
2020Удосконалення методів ідентифікації видів м’ясаНадточій, Валентина Миколаївна; Nadtochii, Valentyna; Вовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina; Роль, Наталія Валеріївна; Rol, Nataliia
2017Європейський простір вищої освіти та Болонський процесДимань, Тетяна Миколаївна; Боньковський, Олександр Антонович; Вовкогон, Аліна Григорівна; Dyman, Tetyana; Vovkohon, Alina; Bonkovskyi, Alexander