Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми yeast
Результати 1 до 6 із 6
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Аналіз та удосконалення технології виробництва спирту-сирцю за використання сучасних ферментних препаратів | Менчинський, Костянтин Віталійович; Menchynskyi, Kostiantyn |
2024 | Аналіз та удосконалення технології галет на дріжджах | Царенко, Валентина Володимирівна; Tsarenko, Valentyna |
2021 | Дріжджові гриби роду Malassezia за дерматологічних захворювань у тварин | Архіпенко, А.Ю.; Archipenko, A.; Ушкалов, Валерій Олександрович; Ushkalov, Valerie |
2018 | Дія різних доз бензилпеніціліну натрієвої солі у молоці на закваску стрептосану | Вовкогон, Аліна Григорівна; Vovkohon, Alina |
2015-12 | Моніторинг мікробіологічних показників кисломолочних продуктів за ходом технологічного процесу | Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana |
2017 | Мікробіологія молока і молочних продуктів | Старовойтова, Алла Андріївна; Starovoitova, Alla |