Перегляд зібрання за групою - Теми whey

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Аналіз та удосконалення технології напоїв з молочної сироватки в умовах ТОВ «Люстдорф» Вінницької областіСивак, Євгеній Русланович; Sivak, Yevheniy
2022Аналіз і удосконалення технології переробки сиру кисломолочного в умовах ПрАТ «Обухівський молокозавод»Зайченко, Сергій Вікторович; Zaichenko, Serhii
2024Застосування зернових інгредієнтів в технології сиркових виробівНадточій, Валентина Миколаївна; Nadtochiі, Valentyna
2019Сучасні аспекти технології морозива із функціональними інгредієнтамиРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2024Удосконалення технології сиркових десертівГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Куніченко, Віталій Станіславович; Kunichenko, Vitaliy; Іораш, Сергій Миколайович; Iorash, Serhiy
2019Функціональні інгредієнти у рецептурі низькокалорійного морозиваРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2019Інноваційні технології морозива із функціональними інгредієнтамиРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy