Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми whey
Результати 1 до 7 із 7
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Аналіз та удосконалення технології напоїв з молочної сироватки в умовах ТОВ «Люстдорф» Вінницької області | Сивак, Євгеній Русланович; Sivak, Yevheniy |
2022 | Аналіз і удосконалення технології переробки сиру кисломолочного в умовах ПрАТ «Обухівський молокозавод» | Зайченко, Сергій Вікторович; Zaichenko, Serhii |
2024 | Застосування зернових інгредієнтів в технології сиркових виробів | Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochiі, Valentyna |
2019 | Сучасні аспекти технології морозива із функціональними інгредієнтами | Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |
2024 | Удосконалення технології сиркових десертів | Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Куніченко, Віталій Станіславович; Kunichenko, Vitaliy; Іораш, Сергій Миколайович; Iorash, Serhiy |
2019 | Функціональні інгредієнти у рецептурі низькокалорійного морозива | Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |
2019 | Інноваційні технології морозива із функціональними інгредієнтами | Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |