Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми vacuum
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2014 | Бар’єри – основа технології м’ясних продуктів гарантованої якості | Крижська, Тетяна Анатоліївна; Kryzhska, Tetiana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |
2024 | Впровадження «Sous Vide» технології у закладах громадського харчування | Іщенко, Ольга Вікторівна; Ishchenko, Olha; Надточій, Валентина Миколаївна; Nadtochiі, Valentyna |
2008 | Исследование влияния технологических факторов на процессы эмульгирования растительных и молочного жиров в ротоно-вихревом эмульгирующем устройстве | Нарижный, Сергей Анатолиевич; Narizhniy, Serhiy |