Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми technological equipment
Результати 1 до 10 із 10
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Аналіз та удосконалення технології м´ясних посічених напівфабрикатів в умовах Миронівського МПЗ «Легко» Київської області | Кінщак, Олена Михайлівна; Kinshchak, Olena |
2023 | Аналіз та удосконалення технології масла десертного в умовах ПАТ «Шполянський молокозавод» Черкаської області | Трофіменко, Роман Олександрович; Trofimenko, Roman |
2023 | Аналіз та удосконалення технології молока в умовах ТОВ «ЛВК-Мілк» Київської області | Дюба, Анна Валеріївна; Dyuba, Anna |
2020 | Аналіз та удосконалення технології морозива в умовах ПАТ «ЖЛК–Україна» Київської області | Карпенчук, Богдан Віталійович; Karpenchuk, Bohdan |
2022 | Аналіз та удосконалення технології плавленого сиру в умовах ТОВ «Клуб Сиру» Черкаської області | Нікольський, Артем Вікторович; Nikolskyi, Artem |
2024 | Організація виробництва біфідопродуктів | Зануда, Ярослав Віталійович; Zanuda, Yaroslav |
2024 | Організація виробництва варено-копчених ковбас | Антоненко, Руслана Володимирівна; Antonenko, Ruslana |
2024 | Організація виробництва розсільного сичужного сиру | Хорошун, Давид Олексійович; Khoroshun, Davyd |
2024 | Організація виробництва сухого знежиреного молока | Артюшок, Олена Сергіївна; Artyushok, Elena |
2024 | Організація фаршевих консервів | Шалабай, Дарина Павлівна; Shalabai, Daryna |