Перегляд зібрання за групою - Теми technological equipment

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 10 із 10
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Аналіз та удосконалення технології м´ясних посічених напівфабрикатів в умовах Миронівського МПЗ «Легко» Київської областіКінщак, Олена Михайлівна; Kinshchak, Olena
2023Аналіз та удосконалення технології масла десертного в умовах ПАТ «Шполянський молокозавод» Черкаської областіТрофіменко, Роман Олександрович; Trofimenko, Roman
2023Аналіз та удосконалення технології молока в умовах ТОВ «ЛВК-Мілк» Київської областіДюба, Анна Валеріївна; Dyuba, Anna
2020Аналіз та удосконалення технології морозива в умовах ПАТ «ЖЛК–Україна» Київської областіКарпенчук, Богдан Віталійович; Karpenchuk, Bohdan
2022Аналіз та удосконалення технології плавленого сиру в умовах ТОВ «Клуб Сиру» Черкаської областіНікольський, Артем Вікторович; Nikolskyi, Artem
2024Організація виробництва біфідопродуктівЗануда, Ярослав Віталійович; Zanuda, Yaroslav
2024Організація виробництва варено-копчених ковбасАнтоненко, Руслана Володимирівна; Antonenko, Ruslana
2024Організація виробництва розсільного сичужного сируХорошун, Давид Олексійович; Khoroshun, Davyd
2024Організація виробництва сухого знежиреного молокаАртюшок, Олена Сергіївна; Artyushok, Elena
2024Організація фаршевих консервівШалабай, Дарина Павлівна; Shalabai, Daryna