Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми tasting evaluation
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Безпечність м’яса перепелів за випоювання суспензії Chlorella | Зоценко, Володимир Миколайович; Zotsenko, Volodymyr; Островський, Денис Миколайович; Ostrovsky, Denis; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Гришко, Віталій Анатолійович; Grishko, Vitaliі |
2021 | Ветеринарно-санітарна характеристика м’яса перепелів за випоювання нанокристалічного діоксиду церію | Зоценко, Володимир Миколайович; Zotsenko, Volodymyr; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr; Островський, Денис Миколайович; Ostrovsky, Denis; Андрійчук, Андрій Віталійович; Andriychuk, Andriy; Мельник, Т.В.; Melnyk, T. |
2021 | Ветеринарно-санітарна характеристика м’яса перепелів за випоювання нанокристалічного діоксиду церію | Зоценко, Володимир Миколайович; Zotsenko, Volodymyr; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr; Островський, Денис Миколайович; Ostrovskiy, Denys; Андрійчук, Андрій Віталійович; Andriіchuk, Andrii; Мельник, Тетяна Василівна; Melnyk, Tetyana Vasylivna |
2022-10 | Якісні показники ягід сортів ожини в умовах Правобережного Лісостепу України | Шубенко, Лідія Анатоліївна; Shubenko, Lidiia; Шох, Світлана Сергіївна; Shoh, Svetlana; Мулярчук, Оксана Іванівна; Mulyarchuk, Oksana |