Перегляд зібрання за групою - Теми tasting evaluation

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 4 із 4
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Безпечність м’яса перепелів за випоювання суспензії ChlorellaЗоценко, Володимир Миколайович; Zotsenko, Volodymyr; Островський, Денис Миколайович; Ostrovsky, Denis; Богатко, Надія Михайлівна; Bogatko, Nadiіa; Гришко, Віталій Анатолійович; Grishko, Vitaliі
2021Ветеринарно-санітарна характеристика м’яса перепелів за випоювання нанокристалічного діоксиду церіюЗоценко, Володимир Миколайович; Zotsenko, Volodymyr; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr; Островський, Денис Миколайович; Ostrovsky, Denis; Андрійчук, Андрій Віталійович; Andriychuk, Andriy; Мельник, Т.В.; Melnyk, T.
2021Ветеринарно-санітарна характеристика м’яса перепелів за випоювання нанокристалічного діоксиду церіюЗоценко, Володимир Миколайович; Zotsenko, Volodymyr; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr; Островський, Денис Миколайович; Ostrovskiy, Denys; Андрійчук, Андрій Віталійович; Andriіchuk, Andrii; Мельник, Тетяна Василівна; Melnyk, Tetyana Vasylivna
2022-10Якісні показники ягід сортів ожини в умовах Правобережного Лісостепу УкраїниШубенко, Лідія Анатоліївна; Shubenko, Lidiia; Шох, Світлана Сергіївна; Shoh, Svetlana; Мулярчук, Оксана Іванівна; Mulyarchuk, Oksana