Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми smell
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Comparison of the effect of different rennet enzymes on the amino acid composition and sensory parameters of Lyubitelskyi cheese | Borshch, Oleksandr; Борщ, Олександр Олександрович; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Mashkin, Yurii; Машкін, Юрій Олексійович; Osipenko, Inna; Осіпенко, Інна Станіславівна |
2022 | Вплив різних сичужних ензимів на технологічні та сенсорні показники бринзи | Білий, Вадим Юрійович; Bilyi, Vadym; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii |
2022 | Значення органолептичних показників води у технології утримання та вирощування австралійського червоноклешневого рака Cherax Quadricarinatus (Vonmartens, 1868) | Жарчинська, Валерія Сергіївна; Zharchynska, Valeriia; Гриневич, Наталія Євгеніївна; Grynevych, Nataliia |
2022 | Харчова цінність і якість охолодженої риби | Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia |