Перегляд зібрання за групою - Теми rice flour

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Effect of protein and carbohydrate components upon quality parameters and viable probiotic bacteria content in milk mixtures during their drying and storageMinorova, Antonina; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Romanchuk, Irina; Романчук, Ірина Олегівна; Verbytskyi, Sergii; Вербицький, Сергій Борисович; Danylenko, Svitlana; Даниленко, Світлана Григорівна; Krushelnytska, Natalia; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Potemska, Oksana; Потемська, Оксана Володимирівна; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович
2022Обґрунтування складу стабілізаційних систем для молочних десертів з комбінованим складом сировиниРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Романчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Моісеєва, Людмила Олексіївна; Moiseeva, Liudmyla; Крушельницька, Наталя Леонідівна; Krushelnytska, Natalia; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2019Сучасні аспекти технології морозива із функціональними інгредієнтамиРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2017-06Ферментативний метод визначення біологічної цінності молочних продуктів із зерновим інгредієнтом для дитячого харчуванняРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2017Ферментативний метод визначення біологічної цінності молочних продуктів із зерновим інгредієнтом для дитячого харчуванняРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2019Функціональні інгредієнти у рецептурі низькокалорійного морозиваРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy
2019Інноваційні технології морозива із функціональними інгредієнтамиРудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Minorova, Antonina; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy